+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Aurus Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 11 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    94%
  • Pohodlí

    96%
  • Poměr cena/kvalita

    94%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Margarita Ermakova

rodina s malými dětmi, 14.11.2016

Москва Rusko

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta Plitman Katzevman

rodina s malými dětmi, 27.9.2014

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • We had a pleasant stay in Aurus hotel two years ago and now. We would like to visit Prague next year and with pleasure we will stay in the same hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Koutný

mladý pár, 22.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

David

rodina se staršími dětmi, 28.3.2014

English

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Very centrical hotel in a nice old building. We had a wonderful family suit with a lot of space an very nicely decorated in the old style.Staff very helpfull and friendly.breakfast sufficient.We would stay there again definitely.

  • A lack of common areas, only the breakfast lounge

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

George

rodina se staršími dětmi, 20.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Martina

rodina se staršími dětmi, 26.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Valentina Liakhova

skupina přátel, 9.10.2012

Русский

  • Celkové hodnocení
100 %
  • РЕКОМЕНДУЮ ВСЕМ. Это не отель, это музей. Очень красивый номер и большой по европейским стандартам. Расположение идеальное, в центре старой Праги. Персонал доброжелательный и улыбчивый. Огромное им спасибо за помощь в получении визы. Мы сами оформляли визы и работники отели отправили нам оригиналы ваучеров на проживание по первой просьбе. Для любителей покушать - очень разнообразный шведский стол, голодные не будете :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

dospělý pár, 31.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velice příjemné prostředí.

  • Velký hluk z ulice (souvisí s polohou hotelu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

PAVEL NOVÁK

dospělý pár, 17.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • PĚKNÉ

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Aurus odpověděl na tuto recenzi.
Velice děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a že jste si pobyt v našem hotelu U Zlaté studny užili! Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. S pozdravem Martina Mašindová.

Sylva Kanderal

jednotlivec, 13.2.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ve vsech smerech splnuje hotel ocekavani. Vyborna poloha,stylove zarizeni,prijemny personal a velmi slusna cena za nabizene sluzby. Vrele doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alexander Semenovskiy

jednotlivec, 7.1.2009

RUSSIA

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.