+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Aurus Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 11 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    96%
  • Cena

    94%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Margarita Ermakova

rodzina z małym dzieckiem, 14.11.2016

Москва Rusko

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta Plitman Katzevman

rodzina z małym dzieckiem, 27.9.2014

English

  • Cena ogólna
100 %
  • We had a pleasant stay in Aurus hotel two years ago and now. We would like to visit Prague next year and with pleasure we will stay in the same hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Koutný

dorośli, 22.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

David

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.3.2014

English

  • Cena ogólna
90 %
  • Very centrical hotel in a nice old building. We had a wonderful family suit with a lot of space an very nicely decorated in the old style.Staff very helpfull and friendly.breakfast sufficient.We would stay there again definitely.

  • A lack of common areas, only the breakfast lounge

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

George

rodzina ze starszym dzieckiem, 20.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Martina

rodzina ze starszym dzieckiem, 26.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Valentina Liakhova

grupa przyjaciół, 9.10.2012

Русский

  • Cena ogólna
100 %
  • РЕКОМЕНДУЮ ВСЕМ. Это не отель, это музей. Очень красивый номер и большой по европейским стандартам. Расположение идеальное, в центре старой Праги. Персонал доброжелательный и улыбчивый. Огромное им спасибо за помощь в получении визы. Мы сами оформляли визы и работники отели отправили нам оригиналы ваучеров на проживание по первой просьбе. Для любителей покушать - очень разнообразный шведский стол, голодные не будете :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

para, 31.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Velice příjemné prostředí.

  • Velký hluk z ulice (souvisí s polohou hotelu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

PAVEL NOVÁK

para, 17.4.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • PĚKNÉ

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Aurus replied to this review.
Velice děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a že jste si pobyt v našem hotelu U Zlaté studny užili! Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. S pozdravem Martina Mašindová.

Sylva Kanderal

podróżujący w pojedynkę, 13.2.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ve vsech smerech splnuje hotel ocekavani. Vyborna poloha,stylove zarizeni,prijemny personal a velmi slusna cena za nabizene sluzby. Vrele doporucuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alexander Semenovskiy

podróżujący w pojedynkę, 7.1.2009

RUSSIA

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.